thema Afwijziging

afwijziging.jpg

Duidelijk dat dit nog een onverwerkt stukje van me was afgelopen week. Ik had alle moed bijeengeraapt en dan een nee krijgen..triggerde blijkbaar wat.
Wat had ik nou verwacht? Tja, geen idee maar niet deze razende kolk aan oude gevoelens, onverwerkte ontmoetingen en oud zeer. Even wist ik niets meer..waar kwam die mist vandaan? Afwijziging doet pijn als je met je hart ergens achter staat, het leert me echter ook om ' niet op te geven ' 'niet iedereen hoort je ' 'wie je wel hoort , begrijpt je ook ' & het is niet mij die afgewezen wordt. Het is de visie, een karaktertrek, een mini - deeltje..maar ik ben zoveel meer dus 'no worries'. Ik sta nog steeds recht ,mijn hart gelooft nog steeds in wat ik vertel en doe.
Nieuwe week ,nieuwe opportuniteiten 🙏
#lifelessonslearned
#newweek
#dridderd🍃natuucoach
#breatheandconnect
#rejections

Dana De RidderComment