.02

Wie ben ik

Ik ben Dana. Van nakomertje en me steeds klein voelen tot natuurcoach en eindelijk 'he, ik mag er ook best zijn ' gegroeid. Het pad was lang niet romantisch of zonder obstakels. Zelfs leren luisteren naar mijn eigen hart en ziel, bracht me uit mijn comfortzone. Na het afronden van de opleiding Magic of Nature Coach bij Loving Nature voelde ik me weer als mezelf.

Het besef dat er in deze wereld zoveel meer is dan wat wij op school en in ons dagelijks leven voorgeschoteld krijgen, werd bevestigd door ook de bevestiging om mezelf te mogen zijn.

.

De enige opmerking die ik mijn leven lang meedraag is dat ik te stil en te verlegen ben. Ik luister nu éénmaal ontzettend graag en leer ook graag bij door naar anderen te luisteren. Wie mij echt kent, zal me eerder als bescheiden en vertrouwend beschrijven.

Ik woon in Herentals in de Kempen, maar ik maak graag de verplaatsing om ook jou uit je comfortzone of vastgelopen wereld te helpen en om helemaal jezelf te vinden. 

Daarnaast ben ik mama van één dochter en getrouwd met de man van mijn leven. Andere passies zijn wandelen in het hooggebergte, meditatie, hardlopen, schrijven en lezen.